Äntligen!

Nu är vi igång, så även tanten som går på ett dygnspass imorgon. Men de gör absolut ingenting! Ispremiären är avklarad med god uppslutning på läktaren. Kan knappt bärga mig tills det är fredag och första träningsmatchen går av stapeln.

Började smygglutta på träningen redan förra veckan. Då var det mest känna på grejer men tro man att killarna inte tävlar så fort de beträder isen så tro man fel! Psst, Kurki har redan börjat öva på backhandskotten. Sprätte upp en enhandsbackhand som t.om fick tanten att jubla i fredags.

  Träningen idag gav lite mer dock. Då var ”leken” slut.
  Han är inte äldst, han är inte störst men jisses amalia vilken terrier! Joseph Berger gav sig inte i första taget. Ska bli kul att se utvecklingen på den pojken. Fann mig själv stå med ett fånigt leende många gånger när jag följde Macke med blicken. Vilken glädje och vilket driv!
  Någon som knackade med klubban och ville ha ett snabbare pass redan förra veckan var Kurki, kan vi få se folk flyga över detta energiknippe på fredag månntro ?
  Kunde ana en härlig blick på Drew, ska bli kul att se om de stämmer när det är skarpt läge.
  Om Arvid får chansen att fortsätta sin flirt med Blackbugs som han påbörjade i J20 kommer en ny kelgris att skapas garanterat!

  De killarna som sitter i omklädningsrummet denna säsongen är hungriga, vill framåt/uppåt och jag känner så starkt att de kommer ta oss tillbaka till det som var VI!
  Åh kan det bli fredag snart!

  Suss