Blogg

Är Henrion på gång?

IMG_0400

Tanten brukar ta förluster med jämnmod, se det positiva och gå vidare. Egentligen borde hon ikväll vara tyst men en tyst käring vet alla är livsfarligt, så lika bra att få det ur sig. Denna förlusten satte sig som en nagel på humöret. Den kändes på något sätt så onödig. Första perioden var absolut det bästa jag sett från killarna så här långt. Att vi inte satte pucken i nät blev på nåt sätt ett signum för matchen. Vi saknade ju inte chanser precis. Att det stod 0-0 efter första kändes som ett hån från han där uppe! När Henrion sätter dit den där jäkla svarta saken i nät i början på andra trodde jag faktiskt vi skulle greja detta. Men istället för att få energi från målet blev vi på något sätt ängsliga. Och när vi blir tillbakapressade förlorar vi möjligheten att anfalla med hela laget utan måste byta när tillfälle ges. Däremot så tänker jag inte ge den negativa energin en chans att få fäste utan kämpar emot med både näbbar och klor.

Släpper det för Henrion nu, en spelare som jag såg fram emot mycket att få se på isen. Jag hoppas innerligt det. Nästa jag vill trycka för är Emil. Killen var skadad nästan hela förra säsongen och är nu gjuten i laget, otroligt och förbannat roligt!
Någon jag vill att ni följer ett par byten är Henrik Nilsson, följ gärna spelet både med och utan puck. Killens fötter är aldrig stilla utan han rör på sig hela tiden. Han har verkligen blommat ut till den klippa vi så väl behöver. Det enda ni riskerar att missa är ett mål och det kan ni förhoppningsvis se på reprisen på jumbotronen om inte reklamen är viktigare vill säga 😉 Som vanligt bryter man ihop och kommer igen nästa match taggade till tänderna. Jag tvekar inte på att killarna fixar det innan säsongen är över. Min tro är och förblir intakt!

    Tänker slicka såren med familjen imorgon. Så den svarta faran sätter nosen mot Torsås för firande av min brorsdotter Hanna som fyllde år i söndags. Tanten tänker laga en riktig gourmetmiddag till familjen. Troligtvis blir det många goda skratt då alla är fullständigt galna men herregud vilken energi man få av alla.

    Ett stort grattis i efterskott min älskade Hanna, vi syns imorgon eftermiddag.

    Suss