Blogg

"Berget"!

Lulea-KHK_150930_01

Tänk er att ni jobbar 7-20 matchen börja 19 på tv:n hemma. Panik, undra mest varför jag inte kan ta ledigt alla matcher. Skulle tro ni vet svaret. Håller koll via kung Sunes Voice tweet i mobilen så jag får en hum om hur det ser ut på isen, någon ska lägga sig, någon ska ha nåt, kan ni gissa hur snabbt de korta benen gick på käringen så jag kunde försöka hålla någelunda koll på hur det gick då mobilen låg på kontoret. Passa på att be de boende i Hässlegården om ursäkt när KHK gör sitt 0-1 mål då tanten stod ute och inte kunde hålla tillbaka sitt jubel.

Den svarta faran gick i ilfart hem när passet var slut. Med mobilen på instrumentpanelen och svårigheten med hastigheten så var det nog tur att inte farbror blå va ute.

  Väl hemma ska datorn startas upp, den var snabb ungefär när hedenhös var populär! Till slut fick jag upp matchen på tv:n, då hade halva gått. Satt som på nålar. KHK trummade på men var rätt tillbakapressade långa stunder. Men vi kom i kontringar som inte va helt ofarliga, killarna ska ha en stor eloge för att de aldrig ge upp! De håller liv i matcherna tills slutsignalen går. Nu är det visserligen många man unnar allt de kan få men ingen har väl glömt hur ”Berget” slet i motvind hela förra säsongen så att han fick komma igång och briljera tyckte jag var underbart!

  Ser redan fram emot imorgon då vi kan ge killarna vår energi från hela läktarplats. Då jäkla ska Växjö få bekänna färg.

  Tanten säger god morgon från jobbet, efter ett dygn där har hon ännu inte kommit hem. Efterföljande möten ska avverkas först.

  Ha en underbar dag så ses vi i arenan imorgon! 🙂

   

  Suss