Blackbugs grillkväll

Vår årliga grillkväll i Blackbugs gick av stapeln i lördags.
När vi träffades Jessica och jag för att planera alltihop så blev den vanliga frågan: Vad ska vi ha för tipspromenad detta året. Jessica kläckte idén att den skulle handla om spelarna. Sagt och gjort. Får lov att erkänna att kinderna brände och man lite grann kände sig som en stalker, haha. Men döm om min förvåning vilket gensvar vi fick. Alla utom två kontaktade spelare, både nya och gamla svarade faktiskt på vårt rop om hjälp till frågor. Det blev många goda skratt när denna upprättades. Så, stort tack till er som hjälpte till. Självklart blev en del av dom även inbjudna, många fanns inte i stan vid denna tidpunkt men en av dom tvekade inte en sekund när klartecknet från familjen hade kommit. Stort tack Mikael Kurki för att du förgyllde vår kväll med din närvaro. Det betydde mycket för oss ska du veta!

Att planera en grillkväll i denna torkan var inte det lättaste. Många gånger funderade vi på att ställa in. Nog för att KHK tänder en eld i många av oss men inte ville vi orsaka en skada på vår natur. Vi dammsög nätet på info nästan varje dag. När dagen väl var kommen ringde vi räddningstjänsten för att vara på den säkra sidan att vi verkligen inte gjorde något som inte var tillåtet. Med klartecken därifrån körde vi på.
I god tid stod Jessica och jag ute på Saltö för att förbereda. Ni kan tänka er när dessa snurriga tanter upptäcker, va faen vi glömde tändvätskan, haha. Imponerande ändå att inget mer glömdes! Ett meddelande till Sebbe löste detta problem.
När gästerna började droppa in var det dags för mig att hämta vår överraskning. Väl tillbaka: ”Vet inte om alla vet vem han är men jag hittade honom längs med vägen”. Anneli vänder sig om, ingen aning om vem Kurki är varpå hon ställer sig upp, tar honom i hand och artigt presenterar sig. En del av oss vek sig här av skratt, haha.

   

  Efter maten blev det dags för tipspromenaden.
  Med frågor som: Vad har Arvid fobi för? Vilken tv serie har Karterud varit med i? Kurki finns på youtube i mer än hockeyvideos, vad? Vilken låt lyssnar Linus på innan match? Tävlingsinstinkten är det inga fel på hos våra supporters ska ni veta ?


  Snacket då, ja som vanligt går det ju inte att referera detta här, haha. Det var allt från att gå med plakat i skogen och leta skogshuggare till små vibrerande ägg ?
  Lite hockey blev det nog allt också.
  Att få träffa så många igen gav ett otroligt sug efter att hockeyn ska börja! Hur säsongen kommer att bli vet egentligen ingen men att vi kommer ha roligt längs med vägen tvekar jag inte alls på! Stort tack till er som kom! ??

  Psst om mindre än 1 månad är första träningsmatchen, jäkla i havet vad vi längtar!

  IMG_1719

   

  Suss