Blackbugs!

Som jag har skrivit innan är Blackbugs inte bara klacken, så när jag blev tillfrågad om jag ville bli suppleant i styrelsen tänkte tanten: Absolut, vilken ära och lite syn från sittplats är inte fel. En suppleant ska ju hoppa in när ordinarie inte kan och som fack/skyddsombud på jobbet tänkte jag att det räcker tiden och framför allt energin till också, lite egentid och lat tid vill jag ha också. Föga anade jag att Blackbugs jobbar inte så, ALLA önskas vara med om den kan. Vilket visserligen blev en glad överraskning då det innebär att allas synpunkter är lika mycket värda. Eftersom jag valdes in när säsongen var slut så trodde jag att vad bra, då hinner jag få en känsla och bli varm i kläderna innan allt kör igång. Haha, inget kunde varit mer fel!

Jag har alltid hjälpt till när det har behövts och jag har kunnat men nu har jag upptäckt, för styrelsen tar säsongen aldrig slut. Men kan ni tänka er va fantastiskt underbart det är att leva hockey året runt även om det kräver otroligt mycket jobb.
Att få vara en del av gänget som roddar i hamn ett nytt sponsoravtal eller en ny samarbetspartner gav en sjuhelsikes kick. Även om det på några ställen va riktigt svårt att få ett gensvar eller ens ett svar så var det värt det när nästa gick i lås.

    Att vara med och planera allt roligt som ska komma att ske under säsong och även det som händer innan ger en fantastisk energi!
    Jäkla i havet va kul detta va ?

    Ha DU någon som kan tänka sig att hjälpa oss med sponsring hör bara av dig så kommer vi som ett skott.

    Tills vi hörs igen hoppas jag vi ses i Blackbugsvimlet i sommar!

    Suss