Dagen efter.

Att kolla träning efter match kan vara spännande. Se vad Ove och Arto har satt ihop för övningar. Vinst eller förlust dagen innan spelar ingen roll, det som inte funkade tränas det på, som sig bör. Nu ska inte tanten slå sig för bröstet och försöka framställa att jag alltid vet vad övningarna går ut på för det vore en enda stor lögn, haha. Men ibland är det uppenbart t.om för en sån som jag ?
Skrev i ett inlägg förra säsongen att jag saknade glädjen under träning. Den är tillbaka tusenfalt! Kan vara svårt att hålla sig för skratt även för den som står och tittar på ibland. Däremot så ger det en enorm energiboost att stå där som en nörd och glo så ofta det bara går.

Att ångesten kommer vara ständigt närvarande denna säsongen kan nog de flesta skriva under på. Även tanten blir så frustrerad ibland att hon bara vrålar: Skärp till er!
Som tur är är killarna fullständigt medvetna om att en match varar i 60 minuter. Oavsett hur matchbilden ser ut jobbar alla oförtrutet vidare. Ibland går det vägen, ibland inte. Men de som gör en så jäkla stolt över detta laget är att ALLA sliter oerhört hårt, det spelar ingen roll om spelet stämmer eller inte! De vet att inget är kört innan slutsignalen ljuder.

    Tro inte jag vill summera de gråa håren efter denna säsongen dock, undrar om det finns permanent hårfärg, haha.

    Stort lycka till mot AIK pojkar, ge de gärna en knäpp på näsan och ta alla poäng med er hem till ”Kallekrona”.

    Suss