Blogg

Där satt den!

Jahupp, det var det det! Vad ska vi printa ner idag. Nä, skämt åsido 😉

Tanten gick av 7:15 efter ett dygn på jobb. Ilfart till affären, vidare hem, en snabbdusch så folk slapp gå omvägar runt en. Sen självklart till arenan för att se J20 möta Linköping i första hemmamatchen. Efter matchen mullrade magen som värsta åskovädret men då de tömde arenan fick tanten snällt vänta utanför en timme innan hungern kunde stillas och fokus byttes till de större pojkarna.

Vi tar de större pojkarna först, men jag glömmer inte våra stjärnor som spelade tidigare.
Detta kommer låta högtravat men tanten var inte ens nervös innan match idag, litade fullständigt på både magkänsla och pojkarna. Viktor, en klackmedlem, kommer fram innan match och säger. Är det bara jag som tror på seger idag? Nope, svara jag, det gör denna tanten också. Kunde inte sätta fingret på varför men det kändes så bra.
Efter att ha försökt vänja mina nya bänkgrannar var det idag helt kört. Kunde varken hojta mindre eller sitta still. För spelet stämde inte, då ser jag det som min uppgift att gjuta mod i killarna och ge så mycket positiv energi jag bara kan.
Om segern var rättvis tänker jag inte ens kommentera då jag inte kunde bry mig mindre. Däremot vet jag att vi var i stort behov av den.
Kan ni föreställa er vilken börda som lyftes från våra pojkar idag. Kan bara ana! Revanschen för vissa av spelarna var helt underbar att se. En del munnar tystade för en stund 🙂 Nice! Jäklar i havet vad jag unnade våra kämpar denna seger!

  IMG_0395

  Kan lova att ni missade något innan A-laget spelade. J20, vilket tempo, vilken glöd, vilken kämparanda.
  Första perioden gick i ett rafflande tempo men när signalen gick stod det 0-0 på tavlan.
  Halva andra är det KHK som dominerar. Killarna hjälper varandra på ett fantastiskt sätt. När den ena tar pucken skär den andra av åkvägen för motståndaren. Så härligt att se.
  Linköping tar dock ledningen, inte helt rättvist just då om jag få säga mitt. Visst fick dom ett litet tryck på oss men KHK hade haft en härlig sekvens innan.
  Tredje kommer Linköping ut lite bättre och sätter andra baljan för dagen. Våra killar vek aldrig ner sig och jag såg ingen hänga med huvudet utan de tuggade på och mycket riktigt får laget utdelning när #10 Mikael Roslund nätar. Tyvärr slutar matchen 1-2. Vill ni se matcher som går i 190 från början till slut, kom och se vårat härliga J20!
  Killarna spelar även imorgon, de möter Södertälje 13:00 då.
  När ni ändå är där stannar gärna kvar och se när J18 möter Jonstorp. Finns väl inget bättre ställe att spendera en tråkig söndag på än just i arenan 🙂 Tyvärr jobbar tanten så hojta gärna för mig också!

  IMG_0384

   

  Suss