Blogg

En tripp till Oskarshamn

IMG_0352 (2)

Första utflykten för säsongen är gjord. Var nice att få ge sig iväg och få följa laget igen. Tyvärr gjorde vi en bedrövlig inledning. Jag hade skrämselhicka hela första perioden. Oskarshamnspelarna smällde på rejält, jag satt bara och hoppades vi skulle ha alla pojkarna hela i bussen med oss hem! Henrion kom flygandes precis nedanför där vi satt men det tog tvärstopp när han åkte på en propp. Får erkänna att jag höll andan där. Den tog nog rejält, han åkte och bytte direkt. Tyckte vi ryckte upp oss lite i andra men kom ändå inte upp i nivå. Ungefär i hälften av andra kunde inte tanten hålla tyst längre men jag försökte in i det längsta. Jag skyller det på Tobbe, haha. Han vrålade något positivt till en spelare så t.om denna halvdöva käringen hörde från andra sidan hallen. Då gick ju inte den låga profilen längre. Går inte spelet så bra behöver killarna lite positivt vrålande från oss på läktaren och det märks tydligt att dom hör oss. Grabben och jag kändes oss annars väldigt ensamma, stötte inte på någon annan från Karlskrona.
Det kostar mer energi att åka och smälla på, det blev tydligt i tredje då vi hade mer av den varan kvar.
Killarna gjorde det som behövdes för att vinna men inte mer. Nu dra vi lärdom av det här så ser vi säkert ett bättre KHK på fredag mot Rögle.

Tänk om man hade en möjlighet att följa killarna på varje bortamatch. Attans vad häftigt det hade varit och vad berest tanten hade blivit på gamla dar, haha

    Herrejesus det är ”bara” en vecka kvar nu!
    Hade ett dygnspass på jobb den dagen men ledigheten är skickad,godkänd och klar.
    Egentligen hade jag inte behövt ta ledigt hela passet men vem i hela friden är människa innan pucken släpps den kvällen!

    Vi ses i arenan på onsdag!
    Suss