Finns bara en Mr KHK!

Satt och väntade på en polare vi skulle spana in träningen idag, då läser jag på sociala medier att nu slutar Tobbe. Förtvivlan skrek i hela kroppen. Väl ute i arenan är just Tobbe den första jag springer på. Tårarna bränner bakom ögonlocken när jag frågar, koncentrerar mig helt på att hålla rösten stadig, varför. Trots att jag kan förstå vill jag höra.
Kan inte hålla känslorna i styr, rösten bryts. Fan, du var den enda som fick mig att känna mig helt välkommen när jag rände runt i korridorerna förut!
De få gånger jag har intervjuat spelare direkt är det Tobbe jag har vänt mig till för att göra det möjligt.Hur i hela friden hyllar man någon som alltid kommer vara större än själva hyllningen! Det Tobbe har gjort för alla spelare, fans och KHK kan aldrig värderas högt nog.
En epok går i graven, en era är över. Trots att han klappar mig på axeln och säger: Jag kommer finnas i arenan, va lugn för det. Och jag slutar inte förrän sista februari.
Trots detta kände jag mig plötsligt vilsen, vad händer nu. Tobbe har varit navet, den trygga punkten i KHK.

För honom har det aldrig spelat någon roll om du är ung eller gammal, fan eller sponsor, rik eller fattig, för Tobbe har ALLA betytt precis lika mycket!

    Jag förstår, jag gör verkligen det men i hemmets lugna vrå låter jag tårarna komma som jag har kämpat så för att hålla tillbaka.
    Jag kommer sakna dig något oerhört, tackar ödmjukt för att jag fick lära känna dig.

    Det är Tobbe som helt enkelt har varit orden: Det är VI som är KHK!

    IMG_0088

    Suss