Blogg

Helsingborg mötte inte ett lag utan en hel stad!

IMG_0801

Så stod vi då där igen. Fjärilarna som fanns i magen i söndags var som bortblåsta. För nog ska det erkännas att man var lite nervös då för hur vi skulle bli mottagna. Den responsen vi har fått efter är helt enorm och gör en alldeles varm i hjärtat! Det blåser nya och kanske t.om unika vindar i lilla Karlskrona. Inte vet jag hur vanligt det är att supportrar stöttar över sportgränserna, men att få vara en del av det här känns helt fantastiskt!

Vi hade precis lika kul igår som sist, hängde nog med en aningen bättre också. Det gav sig uttryck i att vi vågade hojta lite mer, till slut var vi lika mycket inne i matchen som alla andra. Sen hade vi förmånen att ha handbollssupportrar mitt ibland oss som kunde räta ut en del frågetecken när domaren blåste. Denna gången lyfte vi inte bara hallen utan även HIF till en seger. När publiken ställde sig upp för att hylla sitt lag gav snudd på gåshud. Att sen få se spelarnas ansiktsuttryck efter, det måste upplevas! Någon la sin hand för hjärtat, en annan uttryckte: Ni är grymma. En del blänkte det lite i ögat på. Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes att stå där och få vara med på detta! Att idrott förenar det vet vi men att göra det på detta viset känns otroligt stort.

    Rom byggdes som bekant inte på en dag så byggs det omsorgsfullt och stabilt mellan sporterna vet man inte hur långt det kan gå. För minsann står inte grunderna i det gamla Rom kvar än idag 😉

    En del pratade redan om att, självklart åker vi till Helsingborg.

    Så, HIF, vi syns där och så avgör vi tillsammans hemma på onsdag. Tillsammans är vi starka, tillsammans rider vi ut stormen! Tillsammans är vi staden Karlskrona!

    Det hade varit riktigt kul om vi hade fått se handbollssupportrar i vår klack på hemmapremiären.

    Suss