Blogg

Hua vad nervöst!

35-Linus-Fernström-650x440

Herre Jesus min skapare! Dessa killar kommer att ge mig en hjärtinfarkt snart. De kämpar för allt vad tygeln håller denna match och gungar självaste Skellefteå. Kan ni fatta! Visst Skellefteå hade mest puck och förde spelet men killarna var beredda att ge en hörntand ikväll. Linus räddade oss ett par gånger, spelade kanon! När killarna spelar som ikväll så blir jag än mer övertygad att vi kommer att spela i SHL nästa säsong också. Det finns att jobba på absolut, tuffare framför eget mål, men fallen framåt blir tydligare för varje match. Spelare som var ganska osynliga innan börja ta för sig mer och mer. Var jag frustrerad efter förra kan jag lova ett den känsla är som bortblåst. Att se killarna ge allt som ikväll ger en förhoppning om kommande matcher.
Vi möter Malmö hemma på lördag. Jobbar egentligen men semestern är godkänd och klar, inte ens vilda hästar hade kunnat hålla mig borta! Killarna behöver oss, nu sluter vi upp vid deras sida och stöttar dom nästa match.
Laget ger allt, det gör vi också, tillsammans kämpar vi hem tre poäng!

En för alla, alla för en 🙂

    Vi ses i arenan!

    Suss