Blogg

Ibland är det riktigt tufft!

Sitter på jobbet och ska dokumentera, vid sidan om sitter Camilla (käringen jag går på hockey med) och läser vilka som är sjuka och vilka som är tillbaka Det enda jag uppfattar är att Emil är på rätt väg. Helt underbart, unnar verkligen den killen det!

Lägger ner att ens försöka koncentrera mig på datorn och hockeysnacket är i full gång. Hur tro vi det går ikväll, vilka kommer ta massvis med steg framåt under säsong osv osv. Ja, ni kan säkert själva höra hur det låter skulle jag tro 😉 vi är inte unika på något sätt.

Visst är det häftigt att killarna får chansen att spela mot utländska lag och knyta de där viktiga banden mellan sig som gynnar kommande säsong.

  Alla rapporterar så gott de kan och hinner men att inte få se något av spelet är ren ångest. Jag vet att jag inte är ensam!
  Statistik kan man läsa men det talar inte om hur spelet på isen ser ut.
  Vem gör den där lilla dragningen som gör att man nästan är på upp ur stolen, vem jobbar hemåt på ett härligt sätt. Frågorna är många men utan svar.

  För min del kunde grabbarna åka hem så släpper vi pucken i ABB Arena Karlskrona ikväll istället.
  Känns som en hel evighet till onsdag då vi få se KHK på hemmais mot Malmö!

  / Suss