Blogg

Imorgon smäller det!

Haft ett arbetspass mellan 7-20 idag.
En aning trött som alla andra gick jag imorse genom dörren. Egentligen fullständigt uppe i det blå med tankarna på helt annat håll. Det blir väldigt tydligt när en av våra hyresgäster säger: Du är pigg och glad idag. Det värmer in i hjärtat ska ni veta att höra sånt på sin arbetsplats. När jag sen tala om att jag ska på hockey imorgon. KHK spelar sin första match i SHL någonsin utbrister en annan: Åh få jag också följa med någon gång. Ja, då smälter denna tantens hjärta. Kan ni ana känslan när de du lägger ner din själ för faktiskt dela din passion. Hockeyn berör!

Men ärligt talat vem i hela friden är människa innan kl 19 imorgon! I min egen skalle är det som ett helt getingbo och jag får inte tag i en enda tanke. Det snurrar som attan och frågan är, ska jag försöka tänka med hjärtat eller hjärnan. Jag väljer att kalla det både och. Den 16/9 2015 kommer för alltid vara ett speciellt datum i minnesbanken.
Om vi vinner? Självklart tro jag på pojkarna. Dom kommer att ge allt, precis som vi på läktaren.

Något historiskt händer i ABB Arena Karlskrona imorgon!!
Imorgon smäller det!

    Fyrverkeri-Harold-Neil1-e1355739829327
    Vi ses där 🙂

    Suss