Blogg

Kan det börja snart!

Nyss hemkommen från en kräftskiva på jobbet. Personalen från boendet som hade planerat allt hade som vanligt gjort ett fantastiskt arbete, vårt boende bidrog endast med en hjälpande hand vid dukning och dylikt. Glädjen från våra hyresgäster var tydlig när de sjöng med killen som stod för den levande musiken. Vilket härligt arbete vi har!

Nu till gårdagen.
Efter ett par stressiga dagar var det underbart att andas hockeyluft igen!
Min brorsdotter Hanna var med på träningsmatchen. Självklart ska tösen kolla på riktig hockey.
Trodde killarna skulle vara lite slitna efter vistelsen i Schweiz men ack vad jag bedrog mig. Laget visade ganska omgående var skåpet skulle stå. ”Mördarlinan” var härlig att se precis som förra sässen med Söder, Granlund och Wiklund.
Arbetsmoralen i dagens KHK är precis som i förra, enastående. En för alla, alla för en! Jag har bara ett klagomål. KAN DET BÖRJA SNART!!

När spelare får sig en törn som ”Granis” och blir liggande gör det ont i hela kroppen och hjärtat hoppar över ett slag. Då vill jag ställa mig upp och skrika: Ge fan i mina pojkar! Sekunden senare hör man i skallen vilken hönsmamma man låter som, då tittar jag mig försiktigt runt och undrar om det bara lät i skallen eller om jag skrek det högt, haha.

    Efter hockeyn blev det en tur och returresa till Torsås för att lämna hem tösabiten. Gissa om käringen deckade ovaggat efter det.

    Det få bli en tripp till Oskarshamn nästa vecka, klarar inte en hel vecka till utan hockey!

    Suss