KHK ??

Tomheten från förra säsongen är som bortblåst! Nu andas det optimism och hopp igen.
De laget vi har på isen idag får mångas hjärtan att klappa fortare när de visar upp den underbara spelglädje som finns. Den enorma kämpaglöd som genomsyrar hela laget är fantastisk att se. Vad som än står på tavlan ger killarna allt i varje byte.

Förra säsongen fick hjärtat sig en rejäl törn och att försöka se hockeyn positivt var oerhört svårt, då var det bättre att inte säga något alls. Vissa individer fastnade som man gärna försöker fortsätta hålla koll på men andelen som aldrig fick hjärtat att hoppa var större.

  De lag som finns på isen idag, det finns inte någon som inte krupit in i hjärtat. Inget är perfekt, ändå är allt perfekt!
  Vi spelar en hockey som är underbar att titta på, den typen av hockey som jag absolut tro att Ove gärna se sina adepter spela. Vad Arto förespråkar har vi redan sett i J20 förra säsongen, dessa bägge herrar är som klippt och skurna för varandra.

  Att se ”Mackes” spelglädje denna säsongen går knappt att beskriva med ord. I det rätta elementet, med lagkamrater som vill samma sak kan han verkligen spela ut hela sitt register.
  Jonsson har även han vuxit. Nu har han en tanke bakom, kör inte bara runt och smäller på ?
  Det vi ser idag är den hockeyn som alltid har varit förknippat men KHK. Visst, misstag sker men: Man måste våga att misslyckas för att lyckas!

  Den där känslan är tillbaka, pirret i magen innan match. Står nästan och rycker i dörren innan arenan öppnat. Man älskar atmosfären och hoppet som andas i arenan igen. Vill insupa den så långe det är möjligt.

  Vi har verkligen börjat en resa tillsammans som är så jäkla kul att få vara en del av. Hur långt den går och vart den leder står skrivet i stjärnorna men att jag vill vara med är lika självklart som att andas!
  Jag hoppas vi ses i arenan imorgon!
  Suss