Blogg

KHK abstinensen är på topp!

KHK-intro-2015-2016-Feat

Säsongen är över och silly season har tagit vid. Eller har den det, måste säga att det är väldigt lite spekulationer runt KHK mot vad det har varit. Tydligen har klubben steppat upp även på detta område och tätat läckorna. Vi läser ändå lite om spelare som ryktas både hit och härifrån, men långt ifrån i samma utsträckning mot förut. Då jag gillar fakta så har inte undertecknad så mycket emot det. Men visst blir man svältfödd så det man snubblar över som handlar om KHK lusläses. I dessa tider både avundas man och inte avundas man Sundlövs jobb. Men efter 23 år som kommunalanställd har man jäkla fått lära sig att trolla med knäna när det kommer till kronor och ören så där hade man känt sig hemma. Däremot kunskapen om spelare och vilka som skulle passa och inte är helt klart undermålig. Sen är nog käringen alldeles för blödig när det kommer till att låta spelare få lämna. Även denna tanten kan se att vissa inte håller på denna nivån men det hade troligtvis hjälp föga, så KHK hade varit den enda klubben i SHL med en superstor trupp om undertecknad hade suttit vid rodret, haha. Alla har vi personliga favoriter så även jag. Hjärtat blöder när spelare försvinner men glädjen när en del förlänger är lika stor. Vi sitter troligtvis alla med spänd förväntan över hur truppen ska se ut till hösten. Kommer Micke ha träffat rätt, kan Hånberg få ihop dynamiken. Allt hänger ihop och de arbete som alla runt laget lägger ner är fantastiskt! Skulle tro att många ser fram emot att veta vilket beslut vår jätte i målet ska ta. Blir de positivt skulle glädjen vara stor i vår KHK familj. Då skulle laget kunna byggas från rätt håll (iaf om du fråga mig).

Måste passa på att ge en eloge till KHK. Det gick ut ett medlemsmail häromdagen om bl.a. förnyelse av medlemskort, då jag aldrig har fått en inloggning som det skrevs att man skulle ha mailade jag snabbt tillbaka om detta. Svaret kom ganska omgående och en inloggning till sidan. Fick även svaret att det kommer komma mer information på hemsidan om förlängning av säsongskorten. Ett stort tack och bra jobbat Kennerth som trots en sen afton svarade snabbt på mina frågor!

    Eftersom abstinensen efter hockeyn går på högvarv gör undertecknad detsamma. Jag snor (om ni ursäktar uttrycket) som en fis i en påse och börjar bli riktigt orolig över hur detta ska sluta! Nu är min stora passion under sommaren bilar och race så efter BMCs (Blekinge Midnight Club) har haft sin premiär på Rosenholm 30/4 brukar det lugna ner sig en aning. Vilket jag hoppas på även detta året!

    Kan inte låta bli att nämna Blackbugs i detta inlägg. De visar verkligen sin storhet genom att vara på plats och försöka hjälpa vår andra elitklubb, handbollen, till fortsatt spel i högsta ligan. Även om jag inte ha en möjlighet att vara på plats är jag stolt över att vara en medlem i denna familj, fantastiskt roligt! Däremot ska jag vara på plats på festen som anordnas, ser fram emot att blurra hockey och käka god mat.

    En liten vink till klubben. Anordna gärna lite jippon under sommaren, ju mer vi få lära känna spelarna ju mer tar vi dom till våra hjärtan. Jag förstår att många är trötta efter säsongen och behöver lite vila men vi är nog många som gärna skulle hjälpa till att ro det mesta i land. Detta skulle skapa en fantastisk vi-känsla 🙂

    Ser fram emot sommaren men suget efter hockeyn kommer vara påtaglig!

    Suss