Blogg

Livet ÄR hockey!

Det går inte tacka nej till möjligheten att få sprida en av den största kärleken i ens liv. Därför sitter jag här och ska försöka få ner på pränt vad KHK betyder för mig. Tänk er att ni går i dvala under sommaren, när försäsongen närmar sig börjar det pirra i kroppen. Några dagar innan första träningsmatchen känns stegen lättare, du kan inte hålla tillbaka ditt leende.

Känslan när jag väl sitter på min plats, ser våra spelare äntrar isen och hör publiken jubla går knappt att beskriva. I den stunden brukar jag alltid titta mig runt, dra efter andan och bara njuta. Just där lever jag!

Vem är då jag? Susanne Dahlgren En liten käring på 43 år som lever hockey under säsong. Kallar laget för ”mina pojkar” av den enkla anledningen att killarna är ungefär i min egen sons ålder.

    Ni kommer att få läsa det jag känner och upplever på denna jungfruresa i SHL. Som alla vet så går aldrig en jungfruresa utan turbulens så jag kommer troligtvis att pendla mellan hopp och förtvivlan. Men tron på mina pojkar kommer aldrig försvinna.

    / Suss