Blogg

Nu är den bärgad!

Den första historiska poängen i SHL är bärgad!

Tanten kom i god tid till gamla ÖB. Som vanligt var stämningen god och högljudd i bussen på vägen till Ängelholm, även en visitering fick vi när vi anlände till Lindab Arena.

Nerverna låg utanpå innan matchen började och jag kan lova att de blev inte bättre sen. Varför i hela friden utsätter man sig för det här och ändå skulle jag inte vilja vara någon annanstans för allt i världen. Att höra klacken bakom mig samtidigt som jag försöker hojta till killarna. Jo, tanten är tillräckligt liten för att få stå framför klacken annars ser hon inget 🙂 Som en äggsjuk höna travades det där framför.

  IMG_0380-2

  Killarna slet på bra i denna matchen också, det var tufft där ute. Visst skedde det misstag men de analyseras av spelare och tränare så det tänker inte jag lägga någon energi på. I de sekvenser vi fick upp snurren då gick det undan och ofta slog den där klumpen innanför bröstet dubbla slag. Det jag lägger mitt fokus på är: Nu är nollan spräckt. Den där som har spökat för så många kan jag tänka mig.

  IMG_0381-1

  Nu laddar vi inför nästa hemmamatch på lördag mot Djurgården, jag hoppas vår första trea kommer då. Tanten slutar jobba 7:15 efter ett dygn på jobbet, kan garantera att jag sitter på min plats när pucken släpps!

  Något att tänka på.
  Tänk er att ni gör 10 bra saker och en mindre bra, den behöver inte ens vara dålig utan bara mindre bra. Det är inte de 10 bra sakerna ni fundera på när ni lagt er och sömnen inte infinner sig för att ni grubblar. Så funkar i alla fall jag och jag är på intet sätt unik.
  Därav allt fokus på de killarna gör bra, resten är jag så säker på att dom sköter bra själva.

  En för alla, alla för en!

  Suss