Nu blickar vi framåt!

Har knappt vågat andas, att inte veta hur det kommer att gå har nästan tagit hårdare än att åka ur SHL. Hur har resan egentligen varit.
Under tre säsonger har vi varit bespottade, häxjakten på klubben och fansen har varit ganska osmaklig. Slutsatsen blir, det är häftigt när ”busterlagen” går upp men det får inte vara vilka som helst. Då går drevet igång.

Aldrig har jag heller varit med om ett lag som har fått utstå så mycket som de senaste. Vårt KHK har knappt lämnat någon oberörd. Uttrycka sin åsikt ska man göra men att gå till personangrepp och hitta på öknamn till berörda inom klubben kan jag personligen tycka är att gå för långt.

  Vi ska definitivt inte glömma det som har varit, jag hoppas däremot vi har fått en otrolig erfarenhet av det. Hockeyvärlden är grym och osmaklig ibland men vi kommer fortsätta att tillhöra den! Det är nu vi väljer vilken väg vi ska gå. Jag ställer gärna ett yngre och hungrigare lag på isen nästa säsong tillsammans med några rutinerade herrar med känsla för det vi värdesätter, KHK! Om det krävs ett tag i HA för att komma på fötter och få stabilitet i ekonomin så kan jag ta det. Hellre det än denna fruktansvärda oro som vi har haft på sista tiden. Vad vi inte får glömma är att detta är bara början, det hårda arbetet kommer att fortsätta länge.
  Att se företag ställa upp på samma nivå som i SHL får en bara att vilja ropa högt. NI är fantastiska!

  Jag har sittplats på hemmamatcher men Blackbugs var min livlina när slutsignalen ljöd för en vecka sen, stort tack till alla famnar!
  Att älska en sport, tillhöra en klubb, vara en supporter har inte ett skit med division att göra!

  Vi syns på Blackbugs medlemsavslutning mina vänner ??

  Suss