Blogg

Ny energi!

Då tanten är ledig till fredag och ändå krasslig passade jag på att kolla in träningen idag, annars träna jag själv vid den tiden när jag är ledig. Käringen är uppe relativt tidigt men sur som ättika och seg som kola då, så jag ramlade in en 40 min för sent. Kändes riktigt lyxigt att få slå ner häcken och bara avslappnat få kolla in allt. På matcherna sitter man som bekant på nålar.

IMG_0404 (2)

Det var full koncentration från grabbarna vid varje övning som var korta men intensiva. Man mot man övades och anfall/försvarsspel. Killarna såg pigga och rappa ut. Trots att alla tog sina uppgifter på största allvar missades inte en chans att jäklas lite med varandra när tillfälle gavs.
Pelle ingjöt mod i killarna med ett litet tal, tyvärr var det länge sen som tantens öron fungerade som de ska men så mycket uppfattade jag i alla fall.

  När träningen var över började det roliga för killarna. En del övade på puckkontroll, andra skott. Ett litet gäng kom på en egen övning. En stod bredbent framför de andra med ryggen mot, en stod en bit bakom och passade pucken mellan benen som killen framför snabbt skulle få tag på, vända runt och skjuta i mål. Kan lova att detta gäng hade kul. Självklart steppades svårighetsgraden upp när en av dom kom på att sätta fast en klubba i maskorna på målet som skulle träffas. Skratten var många bland dessa herrar när puckarna ven runt öronen.

  Eftersom jag var en aning frustrerad efter förra matchen så satt detta som en smäck. Att se killarna ha kul och skratta var som balsam för själen. Själv sitta där och småle åt deras jäkelskap mot varandra va precis vad jag behövde.
  Nya tag är tagna och handen är knuten i fickan!

  Matchen på torsdag få ses i tv då det är omöjligt för mig att åka till Skellefteå.

  På lördag ger vi det killarna så väl behöver från oss, peppning och energi.
  En för alla, alla för en!

  Suss