Blogg

Premiärmatchen i SHL.

Så var första matchen i SHL avklarad. Jag var på plats redan 16:45, då Jenny Lindeborg hade bjudit in mig för intervju. Skakig i knäna stod tanten där. Men när frågorna handlade om våra pojkar är det bara att svara från hjärtat. Ingen kan ta ifrån oss den stolthet vi känner för laget. Efter ett tag myllrade det av människor överallt. Det märktes tydligt att det var fullsatt. Alla skyndade sig tillbaka till sina platser för att hinna i tid. Känslan när introt började blir en aning svår att beskriva. Förväntan, stolthet och lite äntligen är vi igång!
Jag hade svårt att sitta still när pucken släpptes. Killarna bjöd upp till dans men tyvärr föll vi med 1-3. Tyckte mig se en del nerver på vissa spelare men alla kämpade tappert. Vi hade så många chanser som vi inte lyckades förvalta men serien är lång och en förlust är inte hela säsongen. Vi kommer att kämpa, vi kommer att både vinna och förlora men hoppet och tron på grabbarna kommer vi bära med oss hela säsongen!
Jag vet inte med er men jag kommer suga på den här premiärmatchen en stund. Imorgon tar vi nya tag och på lördag kör vi så det ryker igen.

IMG_0361

Om käringen gnällde nåt. Jajemen sjävklart. Nya platser, behöver jag säga mer. Är absolut inte van vid att sitta som jag svalt en eldgaffel för att grannen ska se. Vem sitter ens så nu för tiden. Jag är alltid framåtlutad, man kommer närmare isen då haha.

    Suss