Blogg

Säsongen är lång!

Trodde jag skulle få skriva att de första tre poängen var bärgade, men tyvärr.

Bänkade mig framför tv:n i god tid innan, tänk om jag skulle missa nåt. Vet ni hur många filmer det var reklam på innan match? En massa vill jag lova! När första drog igång så blev det som vanligt. Vet ni även att dumburken inte svarar när man pratar med den? Jag vet detta mycket väl, ändå satt man där. Bra Jeppe, härligt Henrion. Taaa bort gubben framför måål! Va med nu, passen kommer där. Haha lite skadad har man nog blivit.
Tycker killarna gick ut bra och även om Modo fick första målet var magkänslan bra. Andra ägde vi men fick ingen utdelning, kändes jäkligt surt när vi fick ett i baken istället! Det var inte mycket som studsade med oss utan killarna fick slita hårt för allt. Då Modo fick tre mål i tredje gick energin ur lite, den får man ju som bekant av målen. Så jag kan lova att hela Lyckeby hörde när Guter på ren vilja får in 3-5 när sen Henke få stå helt fri i slottet och skjuta in 4-5 då jäkla lyfte taket. Nu kom vi tyvärr inte närmre men killarna visade tydligt att en match är inte över förrän slutsignalen ljuder. En riktigt sur förlust!
Vi gjorde inte en fläckfri match men det gjorde inte Modo heller. När spelare gör enskilda misstag glöms det lätt bort allt bra killen gjorde både före och efter!
Vi ska inte räknas ut än och för min del inte alls! Laget har spelat två matcher och faktiskt gjort det bra. Inga vinster än men vi får inte glömma bort att vi är fullständiga nykomlingar och jag tro vi kommer växa i kostymen allteftersom. Gnugga vissa spelformer som kommer blir viktiga så ska ni se att det händer grejer.

Rögle borta på onsdag och tanten har bokat bussen med Blackbugs för att stötta laget i mitt hjärta. Om jag kommer ihåg det och inte blir för inne i matchen kommer även en oskön stämma ljuda i sångerna 😉

    Kom igen, så här lätt ger vi väl inte upp!

    Suss

    MODO-KHK_150919d