Sista matchen innan jul och vilken julklapp vi fick!

Kollade på värmningen innan på dagen. Det jag såg andades hårt jobb, en otrolig glädje och många skratt. Exakt det jag har saknat! När Ove släppte träningen fri, eftersom det var match senare på kvällen försvann en del ut direkt, men de som blev kvar hade riktigt kul. Tanten stod där med ett fånigt leende, sög in all glädje och energi som formligen strålade ut från killarna. Lämnade med en härlig känsla i kroppen.

Att sen få åka ut till match, när det var så länge sen, dansas det nästan in genom dörren. Få slänga lite käft här och där, det obligatoriska gnället för att det aldrig finns någon tid utsatt när det ska intervjuas i entrébaren. Tanten hänger inte i baren så jag få ju aldrig höra den!
Matchen då, första lovade något riktigt gott. När Joel ofrivilligt åker i isen blev nog den lilla tanten en aning arg, lindrigt talat ?
Adrenalinet pumpade inte bara i laget, den blev hög hos alla oss på läktaren också. Vilka chanser vi hade, de bokstavligen radades upp. När pucken inte ville in ska jag villigt erkänna att jag tänkte: Nej, inte en SÅN match! Uppenbarligen tänkte inte killarna samma för de trummade på som värsta metalrocken. Hela arenan var med på noterna, som jag har saknat detta! När Törna stänker dit det förlösande 1-0 målet lyfte taket.

  Vad som sen hände i andra vette faen. Kanske började tankarna malas på isen eller kanske tanken var att backa hem, inte fabian vet jag. Men helt plötsligt stämde inget, vad killarna än gjorde blev det pannkaka. Egentligen är det häftigt hur en match så radikalt kan ändra utseende. Örebro fick sin chans och tog den. Kan inte nog betona hur viktig vår kvittering i slutet var, tack Törna!

  Killarna kom ut i tredje och hade helt enkelt bestämt sig att återta greppet om slaget. Det vi fick se igår, där och då var ett lag som inte tänkte vika ner sig, ett lag som inte på några helst villkor tänkte låta Örebro åka hem med 3 poäng. Vi har skrikit efter offervilja denna säsongen, igår gav killarna oss det tusenfalt.
  Den bästa julklappen vi överhuvudtaget kunde få har vi fått!
  Så nu pojkar, rensa skallarna ägna er enbart åt nära och kära. Ska ni ut på vägarna, snälla kör försiktigt. Ni alla är en dyrbar last, så var rädda om er!
  Vi syns snart i arenan igen.
  God Jul på er alla.

  Ja just ja, höll på att glömma. Är ju så populärt att plocka ut vem som har gjort något bra. För en gångs skull ska käringen göra detsamma. Har tre jag vill lyfta fram.
  Tränartrion bakom killarna som gör ett fantastiskt arbete.
  Killarna på isen som sliter hund! Igår var det ETT lag på isen, alla slet tillsammans.
  Och sist men absolut inte minst. VI, publiken som igår gjorde allt som stod i vår makt för att kriga med laget!

  För första gången stod även tanten i kön för att få en autograf av ”matchens profil”. Kunde inte missa chansen att få en av de stora till samlingen. Tog sin lilla tid vilket jag förstod varför när jag kom fram till Per. Som vanligt la jag bara fram pappret, utnyttjade programbladet. Döm om min förvåning när Per tar emot pappret, tittar upp och frågar. -Allt bra med dig?
  Tanten brukar vara rapp i käften men här blev jag snopen. -Eh jodå vi vann ju så allt är strålande. Blev mitt stakande svar.
  -Ja, blev en bra julklapp. Tack för du kom och tack för stödet.
  Vilket fullblodsproffs! Så ska ett fan tas!
  Tack Per Ledin för att du inte blev avskräckt utan valde att kämpa för oss! Vi är inte störst, vi är inte bäst, ej heller har vi en pengakista att ösa ur. Det vi har dock. Är fans som slår knut på sig för klubben, som gör nästintill vad som helst för märket du kommer ha på bröstet säsongen ut.
  Varmt välkommen till oss och du, vi delar din kärlek till sporten ishockey!

  Suss