Blogg

Skrämselhicka!

Efter att ha fört en dialog med ett fan från en annan klubb, visserligen inte hockey men tankarna snurrade i skallen ändå.

Klubben styrdes av fansen. De skickades hot och dylikt, man t.om åkte hem till spelare och ledare och talade om hur man ville ha det. Att det förekommer på vissa ställen har jag också förstått men hur utbrett sånt här egentligen är har jag nog aldrig insett. Skulle detta förekomma hos oss i KHK skulle jag bli både genuint ledsen och riktigt jävla förbannad! Att bl.a bli väckt om nätterna av sms eller bli hotad att få knäskålar sönderslagna hör inte till sport överhuvudtaget!

    Dessa berättelser jag fick höra fick mig bokstavligen att tappa hakan.

    Jag inser att jag är naiv när det kommer till KHK och ”mina” pojkar. Men att gå så långt borde vara helt främmande för alla som älskar sin sport, då har det gått utanför allt vad sport heter. KHK och ishockey betyder otroligt mycket för många av oss men det är inte på liv och död hur vi än vinklar de. Jag säger ofta att jag följer pojkarna till månen och tillbaks om det skulle krävas av mig, aldrig någonsin skulle jag hota någon.

    Spelare och ledare kanske lär sig att hantera sådant här (vilket dessa egentligen inte ens ska behöva) men att helt sakna förståelsen för att även dessa människor har en familj är fullständig idioti!Det är människor av kött och blod precis som du och jag, inga maskiner!

    Jag kan bara hoppas av hela mitt hjärta att detta absolut inte förekommer här, det har inget med supporterskap att göra!

    Suss