Blogg

SLÄPP PUCKEN!

KHK-intro-2015-2016-Feat

Jag trodde abstinensen skulle ha lagt sig så här långt efter säsongen tagit slut men ack vad jag har bedragit mig! Den ena bjässen efter den andra har Sundlöv fått in i vårt nu eminenta lagbygge. Visst har tanten funderat på vad som kommer att hända med vår fart när dessa stora pjäser har presenterats. Nästa tanke blir Miro. Han har hela tiden låtit sommarträningen präglats av det explosiva och fartfyllda. Hade vi inte haft hans expertis i laget hade jag tänkt annorlunda men nu känner jag bara ett lugn i kroppen när det gäller den fronten.

Vi har fått utstå mycket under den gångna säsongen, de som var med redan första i HA kände troligtvis ett deja vu. Men nu, nu känner man nästan. Vi skippar sommaren och gå direkt till seriepremiären! Vem faen behöver semester när laget ser ut som det gör. Ja jo det skulle väl vara dessa killar som har slitit halvt livet ur sig förra sässen. Men tro vi är många som verkligen ser fram emot kommande höst/vinter. Får alla bara ihop kemi, samstämdhet, lagkänsla och vi krigar för varandra mentaliteten så jäkla i havet vilken rolig säsong vi har framför oss!

    När laget går på is 8/8 hoppas jag KHK gör detta till något alldeles extra. Aldrig har vi haft ett sådant lag att ställa på isen. Denna chansen att få en liten fingervisning av vad vi kan vänta oss i höst/vinter hoppas jag tas tillvara på. Träffa alla gamla spelare som redan har en plats i våra hjärtan men också chansen att få de nya att ta plats där. Det är inte på isen vi knyter banden till killarna det är utanför!

    Efter några års velande har äntligen käringen gjort slag i saken och anmält sitt intresse som funktionär. Ska vi klara att göra eventet runt hockeyn större måste det naturligtvis finnas folk till det. Ska vi klara att minska vissa köer gäller samma sak. Att även kunna hjälpa till runt våra juniorer och dammatcher ser jag som en ära.

    Nästa säsong ska bli vansinnigt kul på så många sätt!

    SLÄPP PUCKEN!!

    Suss