Stort tack!

En person har lärt mig att stå rakryggad och vara stolt över vad jag tycker, tänker och framför allt känner när det kommer till KHK.

Det är ingen hemlighet att jag verkligen hatar denna tiden på året. Säga hejdå till spelare som har betytt väldigt mycket för en under säsong, detta är verkligen jobbigt.
Alla rykten hit och dit.

  En del spelare har lärt sig att uttrycka de dom tror fansen vill höra men alla är inte där. Det finns de av killarna som kan sitta i timmar med fans även efter säsong, enbart för att vi ska förstå varför ett visst beslut fattades. Nu tycker ju jag att fel beslut fattades ändå ? men jag kan mycket väl förstå anledningen. Därav har denna killen min fullaste respekt! Kan bara gratulera klubben som har fått en hårt arbetande spelare och en fantastisk människa av is.
  Nu hoppas käringen att vi kommer få behålla fler än vi har fått presenterade för oss än så länge.

  När det blev klart att Ove försvann sprack hela min försvarsmur och jag var glad att jag satt hemma ensam. Det kommer alltid finnas två läger på både spelare och tränare. De som vill ha dom kvar och de som vill byta.

  En vapendragare och jag brukar alltid kolla träning så fort vi är lediga. Att stå där o glo brukar innebära att vi bli lika mycket gluttade på. Säsongen som gick var verkligen inte lik någon annan, från att ha blivit gluttade på blev vi helt plötsligt sedda! Lite ovant och genant men efter ett tag var det en härlig känsla. Detta gjorde att vi kände oss VI med laget, något man hade saknat i många år!
  Vi kände oss aldrig dumma när vi stod där med blicken i backen och genant försökte förklara varför vi vad där så ofta vi kunde eller varför vi åkte land och rike runt för att följa laget. Utan det detta resulterade i va att Ove bad oss komma ner i båset, stå inför laget och verkligen låta killarna förstå varför vi var där. Gissa om vi tappade hakan, en tränare som vågade använda fansen till de både Mirre och jag anser att vi är till för. Peppa laget!

  Så för oss försvinner det mer än enbart en tränare. Utan även en fantastisk människa som har lärt mig att stå rakryggad och vara stolt över vad jag tycker, tänker och framför allt känner för KHK.

  Stort tack Ove och laget för allt ni gav, vi kommer aldrig glömma! ??

  Suss