Blogg

Supporterlivet i Karlskrona.

IMG_0680

Efter att ha kuskat runt i Polen en vecka var det inte ens säkert att tanten skulle dyka upp på kick offen, kändes absolut inte så när högtalaren i hytten började göla 6 imorse. Men ni vet när man är så där trött att man inte vågar sätta sig ner för då deckar man fullständigt blev valet enkelt. Kan varmt rekommendera Krakow som semesterstad, resten kan vi lämna därhän, men lämna bilen hemma och flyg! Egentligen hade jag inte tänkt anfalla tangentbordet utan bara njuta av denna kick off i stillhet, nu blev det både och.

Var riktigt kul och träffa en skara av alla igen, Blackbugs och Lejonen. Något som slog mig när jag tittade mig runt. Supporters är inte bara sporten, den blir ett helt liv. Jag som ofta smyger omkring på dessa tillställningar ensam behöver aldrig känna att jag faktiskt kommer ensam. En fantastisk sak som jag tycker att alla inom denna familj ska ta åt sig och verkligen sträcka på sig för! Så vill du komma på saker som anordnas tänk aldrig på att du inte kan detta ensam, jag vågar nämligen lova att du kommer känna dig välkommen. Jag som är en ”betonghäck” under säsongen känner mig som en i gänget.

    Idag var det en härlig röra av orangea och gula tröjor. Visst känner du de ”dina” lite bättre men den värme som omger alla i denna nya växande skara är underbar. Det ska bli så spännande att se vart allt bär hän. Att vara supporter i Karlskrona kommer framöver att vara en upplevelse utöver det vanliga.

    Jag hoppas inte du har missat Skoglunds intervjuer ”Lär känna våra nya spelare”. Riktigt bra snack som bara måste lyssnas på!

    Att det suger i hockeytarmen nu är lindrigt uttryckt! Snart går killarna på is, sen är det KHK dagen att se fram emot, några träningsmatcher, en KHK kryss sen är säsongen igång innan vi vet ordet av!

    Gissar om man längtar 😛

    Suss