Tobbe Mr KHK Karlsson

Att Tobbe väljer att stiga åt sidan är inte bara en förlust för KHK utan även för oss fans. Vem minns inte Tobbes hamburgare i cafeterian innan match när han var tränare för A-laget. Pratandes med allt o alla, innan ”Sunes hörna” körde igång. Alltid leende, alltid glad och alltid ett ord över till alla som ville prata. Det spelade ingen roll vem du var, alla var lika viktiga.

För mig själv blev han stor när jag fick äran att hjälpa Peter ”Sune” Synnermark med hans intervjuer med spelarna. Det var Tobbe som fick tanten att känna sig bekväm och välkommen till denna nya och okända värld. Även när käringen blev ”egen” var det Tobbe jag vände mig till om jag behövde komma i kontakt med spelare.

  Av alla spelare som kommit och gått är nog Tobbe den dom kommer ihåg bäst.

  Han var med A-laget uppe i Gävle igår, idag var han i arenan när J20 mötte Örebro trots att hemkomsten måste ha blivit mitt i natten.

  Tobbe Karlsson är och förblir Mr KHK även efter denna säsongen. Är det någon som förtjänar ett fullsatt NKT Arena vid sin hyllning är det just denna människa.
  Det knyter sig i magen när jag tänker på tisdag, en tid jag önskade inte skulle komma på länge än är här. Trots att jag förstår kommer det bli otroligt jobbigt. Det finns inga ord i världen som kan göra denna fantastiska människa rättvisa! Alla har vi våra minnen och anekdoter om honom.
  Jag hoppas att så många som möjligt väljer att ta denna chansen att hylla en av våra stora, den kommer aldrig igen!

  Tobbe Mr KHK Karlsson ??

  Suss