Blogg

Träningsmatch U15

IMG_0367

Då tanten har svårt att hålla sig ifrån arenan så lämnade hon Lyckeby i lagom tid. Ett Lyckeby som regnet stod som spön i backen i men när jag landade ute på ABB Arena Karlskrona sken solen som sig bör.
Det som lockade var en träningsmatch mellan vårt U15 och Växjö Lakers. Tyvärr blev gästerna ett nummer för stora och vann med 2-9. Trots nio mål i baken var killen i mål #25 William Disenhag min gigant för dagen. Innan ni tro att käringen ramlade ur sängen inatt och slog i skallen. Killen fick 72! skott på sig. Jo ni läste rätt 72! Då förstår ni säkert varför.
Självklart smög det in lite frustration hos killarna innan slutsignalen ljöd men tycker ändå laget skötte det bra. När matchen var över kom de överrens om att avsluta det hela med straffar, varför inte passa på att träna allt när tillfälle ges.

Det där obligatoriska tjejggänget som följer i spåren av hockeykillar var också på plats. Inte fullt så intresserade av de som hände på isen kanske men kan lova de hade full koll på det som hände i båset 😉

    Som de flesta andra ska tanten helga vilodagen resten av denna söndagen.

     

    Suss