Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Från extas i fredags till fullständig frustration i lördags. Laget vi har på isen är minst sagt ojämnt. Tänker inte skriva att killarna inte vill, det finns inte en tävlingsmänniska som tänker i de termerna.
Däremot fascinerar psykologin i det hela mig. Från att i fredags sätta nästan varje pass på bladet till att i lördags tveka inför varje. Vad är det i hjärnan som gör dessa otroliga kontraster? Från att ha varit kung till att knappt bli grodan som ska kyssas till prins.
Killarna kan inte mindre hockey från match till match!

Kan vi putta undan lite hår (på de som har nåt) och lyfta på locket, kanske justera lite där inne.
Det är just dessa kontraster som gjorde att jag in i det sista hoppades att undvika ett kval. Fan vet om hjärtat palla ett till!
När laget spelar bra, då spelas det ruskigt bra. Då känns det som att vi kan möta vilket lag som helst ifrån HA och klara det. De andra dagarna skulle man nog behöva lugnande innan match.

    För att lugna nerverna inför det som troligtvis komma skall upprepas ett mantra i skallen, vilket jag hoppas planteras in även hos killarna. Vi har aldrig åkt ner en division!

    Så fort grundserien är avslutad så kollas datumen över och ledighet kommer läggas in. Detta ska vi fixa tillsammans! Men först möter vi Örebro borta imorgon, Frölunda hemma på torsdag för att avsluta borta mot Skellefteå på lördag.

    Suss