Blogg

Vad är en bal på slottet mot Blackbugsfest!

BBfest 160415 6

Efter att ha jobbat över ett dygn ska jag villigt erkänna att festen inte var lika lockande i fredags som när jag anmälde mig och med drygt ett dygn på jobbet som väntade lördag till söndag undrade jag faktiskt om inte den trötta käringen hade tagit sig vatten över huvudet. Men inte hinner man mer än uppför trapporna till övervåningen på Harrys så slängs det käft redan i kön för att få betala sin buffé. Ärligt, man måste bara älska dessa underbara människor! Vi slafsade i oss maten med god aptit. Med jämna mellanrum ”gölade” självklart AB i en mikrofon, undra om han kan se en sån utan att använda den, haha. Kan inte ha varit lätt för stackaren att försöka bringa ordning och tala om vilka som skulle tävla i par, om ni har varit på kosläpp någon gång kan ni ana kaoset 😉 men han fick ihop att till slut.

Tyvärr kan tanten inte föra några större konversationer i bullrig miljö då blomkålen på var sida skallen sjunger på sista versen. Men slänga käft det reder hon än och detta sällskap är perfekt för det. Var otroligt kul att se denna brokiga samling, gammal som ung, alla hade lika kul. Få erkänna att jag ibland satt med ett snett leende och bara tittade mig runt. Visserligen kom frasen ”dårarnas paradis” upp i skallen då och då 😉 men det är detta som gör denna samling till de fantastiska människor dom är. Och absolut den största anledningen till att denna tanten verkligen trivs i sällskapet. Du behöver inte stå i klacken, kom som du är, alla tar dig som du är, visst underlättar det om du är smått galen själv men du trivs garanterat i sällskapet ändå. Tidig hemgång då som sagt jobb väntade på morgonen efter. Ett stort tack för en trevlig stund med dessa trevliga, komplett galna och helt underbara människor som var där!

    Nyss hemkommen från en lång och tung arbetsvecka ska käringen slå ner häcken, slänga upp de ludna och bara sörpla i mig en stoor mugg kaffe och bara njuta. Ser fram emot en ledig vecka med skräckblandad förtjusning då hockeyabstinensen har tagit nya nivåer efter denna sässen. Har gjort saker jag aldrig tidigare hade kunnat tänka mig så faen vet hur det här slutar! Men ser verkligen fram emot att stå mitt i klacken i eftermiddag och försöka heja fram handbollen till fortsatt spel i högsta ligan 🙂

    Ha en fortsatt trevlig söndag mina vänner. Och glöm för jösse namn inte helga guds vilodag!

    Suss

    Nedan följer lite bilder från festen.

    BBfest 160415 1 BBfest 160415 2 BBfest 160415 3 BBfest 160415 4 BBfest 160415 5 BBfest 160415 7 BBfest 160415