Blogg

Västervik borta.

Vi har spelat fyra matcher och tagit poäng i tre, inget dåligt facit tycker jag. Att sen inte spelet stämmer i alla matcher får vi räkna med. Detta är unga, hungriga killar och många av dom har inte spelat på denna nivå innan. Begär vi verkligen seger i alla matcher! Vi ska vinna mot ”rätt” lag men om vi vinner mot ”fel” då, är det lika illa? 😉
Jag ser ingen ko på isen än, är vi topp åtta när säsongen summeras är jag nöjd. Ove, Arto och Timo har fram till onsdag på sig att skruva lite på detaljerna.

Resan upp då. Jodå den var livad, precis som den skulle vara.
Vi är tillbaka i hallarna där fansen (som vi kallas igen) står precis vid rinken. Vi ser allt, varenda en liten detalj. Uttrycken på killarna, alla blickar och med bättre hörsel kanske t.om även vad de säger till varann. Fattar ni vilken känsla detta ger! Man ser blicken från spelaren som ska åka på pucken vi nyss har dumpat, hur den söker av banan, kolla var han har sina medspelare. Inser riktigt vilka millisekunder vi snackar om när pucken tas emot till när passningen till nästa måste komma. Undrar ibland hur de hinner med att se att det är just en medspelare och inte en motspelare de passar till.
Jag vet att just dessa tankebanor inte går hem i stugorna men de fascinerar mig. Här har vi unga killar vars beslut fattas på en millisekund och som granskas noga av de 2000-3000 som sitter på läktarna. Fattas inte rätt beslut kan sågningen vara ett faktum. Vilka krav dom har på sig! Nog om detta men mina tankebanor går vidare, haha.
Måste passa på att ge en eloge till de människor som tog emot oss uppe i Västervik, alla var otroligt trevliga!

    Match på onsdag igen, denna gången Modo. Om vi vinner står skrivet i stjärnorna men att tanten sitter på sin plats är gjutet i betong 😉

    Tack till alla som var med. Till Sebbe som var stand in som klackledare, du var grym. En energi och glädje som får en många gånger att le stort.
    Till Philip som studsade runt sin trumma som en duracellkanin. Klacken var inte stor men kämpaglöden kunde ingen ta ifrån oss, grymt bra jobbat alla!

    Suss