Vi ska tillbaka! Till de som var VI!

Den tomhet som kändes när vi precis hade åkt ur börja sakta fyllas med hopp igen.
Mycket gliringar har vi fått stå ut med efter. Det folk utanför troligtvis inte riktigt förstod va att det var inte degraderingen i sig som fick de flesta att tappa fotfästet utan allt som kunde ske pga den. Skulle klubben överleva, skulle alla dessa barn och ungdomar ha en klubb att lira i. En klubb handlar om betydligt mer än de A-lag som ställs på isen.
Självklart ville alla veta så fort som möjligt om KHK skulle klara det här, lika självklart var det att de inblandade behövde tid på sig att sammanställa allt. Den väntan och fruktan som kändes vid den tidpunkten skojas inte bort!
Många var vi som säkerligen gick igenom ett enormt sorgearbete trots att de 3 åren vi tillbringade i SHL ärligt talat var den tråkigaste tiden jag någonsin upplevt hockeymässigt.

Vi lägger allt det där bakom oss och siktar framåt. Den där sillyn är i full gång och den är inte alltid så rolig. Vi har inte många till som ska in i vår trupp, vi har två kvar från förra. Det jag saknar är den där lilla klicken som jag kan kalla roten, kanske jag som är löjlig men för mig är den viktig. Jag vill ha tillbaka känslan som fanns förut. Vi mot världen, ALLA är KHK, det är VI. Vågar nog påstå att den är saknad av många. Detta innebär inte att jag inte ser fram emot att se de lag som ska kämpa i våra färger nästa säsong. Att se både Arvid eller Linus ge järnet i HA, tvärtom. Linus fick vi redan en försmak på vad han kan förra säsongen och Arvid har imponerat stort på mig mellan stolparna i J20! Kan tänka mig att alla längtar till sommar och semester nu men eftersom nästan hela laget är utbytt är längtan till att se killarna på is större. Men en sak i taget, mitt sommarnöje med vrålande motorer och tjutande, rykande däck vill jag inte missa. Blekinge Midnight Club har sin premiärträff i Emmaboda på lördag, vi ses där ?

    Blackbugs är i full gång för att planera allt som ska hända nästa säsong, ingen semester tagen här inte. En härlig grillkväll där vi alla samlas och snacka hockey kommer att anordnas i slutet av Juli. Glöm inte att även besöka oss på Live Green i Hoglands park under Skärgårdsfesten. Vi kan inte nog betona att boka för hela fridens liljor hela helgen vid premiären, det kommer bli en grymt rolig helg! Och inte minst, vill just du hjälpa Blackbugs att skapa magi på matcherna tas all sponsring emot med varm hand! Bara kontakta Mattias Abramsson så löser han resten.

    Sommaren är i antågande och visst längtar man till de lata dagarna under semestern men med tanke på hur vår säsong slutade känner jag att hockeyn få gärna börja snart, trots min längtan till sommarnöjet. Lite Rock’n Roll hockey kommer förhoppningsvis locka mer folk till vår arena, glädjen, energin jag vet att det kan ge. Ja jisses va härligt! Men som sagt, en sak i taget och vi tar sommaren först eller?
    Sist men absolut inte minst, varmt välkomna till oss i KHK alla nya spelare som ska lira i våra vackra färger nästkommande säsong!

    Ove, Arto och Timo, kör så det ryker 🙂 Ska bli grymt kul att se vad dessa herrar bjuder oss på till hösten!

    Suss