Blogg

VI!

Jisses vad stolt jag var när KHK tog steget upp i finrummet. Hade man haft en aning om vad som väntade hade tårarna som rann då betytt något annat. Visst har det varit häftigt att åka land och rike runt för att möta många av de anrika lagen som husera i SHL, den ena storslagna arenan efter den andra. Tyvärr känner man sig sällan välkommen som bortasupporter, vi göms i nåt hörn, i en bur eller uppe i taket.

Det som smärtar mest är att längs med vägen förlorade vi det som var VI. Inte många av lagen tände den där extra nerven vi så länge hade haft.
Jag har alltid hämtat energi från laget, nu fick energin hämtas av enstaka spelare.
Vi har börjat vår resa tillbaka till vår identitet, alla behövs för att det ska gå vägen. Precis just DU!
Vem minns inte fighterna mot Västerås i kvalet, tyvärr smolkas mina över hur vi blev behandlade där uppe. I premiären möts vi igen.
Första borta mot Tingsryd ska de visas att vi är tillbaka, visas var skåpet ska stå! Det är det här vi har väntat på, längtat efter. Kan inte riktigt förklara varför just denna matchen känns så viktig men det känns ända in i märgen!

    Som jag har skrivit innan, killarna på isen kommer ta oss tillbaka men vi behövs också. Dom kan inte göra de själva. Jag tänker inte låta grabbarna åka till Tingsryd och utkämpa slaget själva! Vi ska inte förlora den matchen, det är otänkbart. Har du inte köpt biljett ännu är det hög tid. Slutade du gå på hockey i SHL, DU behövs! Alla kan vi hjälpa varandra tillbaka till VI, resan börjar nu.

    Vår chans är kommen, stå inte kvar på perrongen när tåget går!
    KHK ??
    Suss